Sportglasögon

Adidas sportglasögon

Oavsett om du promenerar på trottoarer i helgen eller tävlar på professionell nivå, så är Adidas sportglasögon här för att hjälpa dig att uppfylla din unika potential. Byggd på insikterna av världsklassade idrottare och verkliga konsumenter, kombinerar våra produkter av nästa generationens båg- och linsteknik för att ge oöverträffad vision och en personlig passform. En uppgradering från dina vanliga solglasögon, Adidas Sportglasögon är inte bara en oumbärlig del av din sportutrustning – det är ett viktigt sätt att nå toppen av ditt spel.

Främsta Fördelar

  • Eliminerar avbrott som orsakas av plötsliga ljusförändringar
  • Bättre kontraster och förbättrar färguppfattning
  • Minskar ljusintensiteten till en behaglig nivå, samtidigt som färger bevaras
  • Det perfekta valet för sport som tar dig in och ut ur skuggan

UV400: Lovande maximal UV 400-täckning mot skadlig ultraviolett strålning, Adidas sportglasögon skyddar din syn så att du kan förbättra din prestanda.

UV: Du kan överträffa tävlingen, men det finns en osynlig motståndare på spel. Omöjligt att se eller känna, UV-strålning orsakar skada på ögonen.
 Och eftersom molnigt himmel bara delvis minskar exponeringen mot UV-strålning, förblir oskyddade ögon vid konstant risk för solskador – även när det är mulet.

Sunread

Sunreads vision är ett utveckla solglasögon med egen design och högsta möjliga kvalitet till alla som har kommit dit där läsglasögon är en del av det dagliga livet eller där glasögon/linser är ett måste för att kunna se bra även i skarp sol. Friheten att slippa byta till läsglasögon eller möjligheten att välja ett solskydd till glasögonen för olika aktiviteter utomhus för att skydda mot solens strålar eller där skyddsglasögon är ett måste.

Med rätt filter i våra solglasögon så skyddas ögonen som tyvärr inte läks om de blir skadade. Solglasögon ska både skydda ögonen mot solens strålar men också mot andra yttre risker som kan orsaka permanenta skador. Med rätt solglasögon för olika ändamål anser vi att det inte bara blir en bättre upplevelse för stunden men också en ökad livskvalitet då synen är en stor del av hur vi upplever saker och ting runt omkring oss. Att kunna läsa liten text, slippa kisa med ögonen, att ögonen inte tåras av vinddrag samt en behaglig känsla under längre tid när man är aktiv ökar vår personliga livskvalitet.

Kvaliteten på linser och bågar måste vara absolut i topp och inte bara leva upp till minsta möjliga standarder. UV skydd är ett måste och skydd mot det mörka blå ljuset under långvarig exponering hjälper oss att sova bättre. Fysiskt skydd mot slag och partiklar i hög fart är viktigt i både arbete och fritid.